Du forlater nå nettsiden www.levemedadhd.info. Denne linken går til en nettside hvor vår Retningslinjer for personvern ikke gjelder. Klikk på OK for å gå videre.

Informasjonsmateriale

Janssen har gjennom årene utviklet en rekke høyt verdsatte trykksaker for opplæring og informasjon, rettet mot de som har ADHD-symptomer, og til foreldre, andre pårørende og lærere. Nedenfor kan du laste ned eller skrive ut bøker og brosjyrer du vil ha.

 

JC-100640 Til deg - som har søsken med ADHD. Brosjyren "Til deg - som har søsken med ADHD" tar opp spørsmål om ADHD som søsken, venner eller andre pårørende kan ha. Den kan være mange myter omkring det å ha ADHD. For søsken eller andre kan det være vanskelig å forstå sykdommen og symptomene som den fører med seg. Det kan også være vanskelig å spørre.

JC-090370 Du er klok som en bok - Line. I boken "Du er klok som en bok - Line" møter vi Line som har ADHD med hovedvekt på uoppmerksomhet. Bøkene er illustrerte og kan leses av barn/ungdom, eller sammen med pårørende, for å øke forståelsen for barnets utfordringer og kommer med gode tips. 

JC-080077 Klart jeg er smart - sier Martin. I boken "Klart jeg er smart - sier Martin" følger vi Martin som har ADHD av kombinert type med uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet. Bøkene er illustrerte og kan leses av barn/ungdom, eller sammen med pårørende, for å øke forståelsen for barnets utfordringer og kommer med gode tips. Trykk på linken for å lese boken direkte her.

 

Personene på bildet har ingen relasjon til innholdet.